Glad for mad? Oplev Street Food Festival i Thy

Hvis man er den madglade type, skal man kigge forbi Store Torv i Thisted mellem den 8. og den 11. september, hvor Thisted Street Food Festival finder sted. Her vil 20 streetfoodvogne servere kvalitetsmad på ægte streetfood-manér i hyggelige omgivelser.

– Det bliver et madmekka fyldt med råhygge for store og små. Vi omdanner Store Torv til en kulinarisk oase, hvor de passionerede stadeholdere forkæler gæsterne med gademad fra alverdens køkkener. Allerede når man går ind gennem indgangsportalen til pladsen, får man følelsen af at være inde i et intimt og hyggeligt område med borde og bænke og masser af muligheder for at samle vennerne, familien eller kollegaerne til et godt måltid og lækre drikke, fortæller Handelschef Michael Vendelbo, ThistedBy.

For ham er kvaliteten af streetfood-maden afgørende.

– Vi præsenterer nogle af de bedste street food aktører, som serverer autentisk mad fra hele verden, produceret på stedet af de bedste råvarer og det kan både mærkes, smages og duftes. Nogle af folkene bag har siden 2015 lavet streetfood på madmekkaet Flæsketorvet i Kødbyen i København. Holdet er en flok dedikerede madentreprenører, der serverer mad og drikke med indlevelse og passion, påpeger Michael Vendelbo.

Han lægger vægt på, at åbningstiderne er kundevenlige.

– Vi vil gerne, at man kan nyde en frokost, en kop eftermiddagskaffe og lidt lækker eller en spændende gang aftensmad tilsat hygge inden, man måske skal hjem at se TV, nyde solnedgangen ved Fjorden eller videre i byen, siger Michael Vendelbo.

Han glæder sig over de positive tilkendegivelser, der allerede er kommet omkring arrangementet blandt andet på de sociale medier.

– Det bliver sommerens sidste større udendørsarrangement i vores område, og jeg håber, at rigtigt mange har lyst til at tage afsked med en helt fantastisk sommer, siger Michael Vendelbo.

ÅBNINGSTIDER Thisted Street Food Festival den 8. – 11. SEPTEMBER:

TORSDAG 16.00-21.00

FREDAG 11.00-21.00

LØRDAG 11.00-21.00

SØNDAG 11.00-16.00

Foto: Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top