Spændene aktiviteter for efteråret og vinteren: Se Café Baghusets program her

Med september måned er det officielt blevet efterår, og i den forbindelse lancerer Café Baghuset et spændende underholdningsprogram, der passer til den indendørssæson, vi går i møde.

Her kan du finde et overblik over de forskellige arrangementer:

Fællesspisning og fællessang den 7. september

Første arrangement er allerede den 7. september, hvor det populære Fællesspisning og fællessang løber af stablen. Gæsterne spiser ved langborde, hvor der serveres en ret mad, og herefter synges der årstidsbestemte sange fra højskolesangbogen. Peter har, med sin erfaring som musiklærer, sammensat et varieret program bestående af både kendte og ukendte sange til det sangglade publikum. Midtvejs i arrangementet serveres kaffe og hjemmebagt kage. En aften med rigtig god stemning.

Spilleaftener med start den 29. september

Som noget nyt afholdes der i år spilleaftener. Søren og Peter har tidligere lavet en undersøgelse på facebook, hvor folk tydeligt tilkendegav, at de gerne så den slags arrangementer på caféen. Spilleaftenerne afvikles sidste torsdag i september, oktober og november måned med start torsdag den 29. september. Medbring dit yndlingsspil og mød op, så er der god mulighed for at få nye spillevenner og opdage nye spændende spil, uden at det skal koste en formue.

Stand-up show den 12. oktober

Onsdag den 12. oktober kl. 20.00 er der STAND UP SHOW på caféen. Stand Up er kommet for at blive, og Café Baghuset har derfor hyret 3 professionelle komikere med stor erfaring indenfor komikken, nemlig Johny Robertson, Niels Flensborg og Henrik Danielsen – så der er lagt op til en forrygende, sjov og morsom aften.

Billetterne er sat til salg, og der vil være mulighed for at spise på caféen inden arrangementet.

Johnny Robertson (f. 1995) er et af de nye sjove navne fra det talentfulde komikermiljø i Aarhus. Han er original og personlig i sit materiale, der altid bliver leveret med indlevelse, charme og små uforudsigelige twists. Uanset om han fortæller mærkværdige historier fra sit eget liv eller tager fat i nogle af de absurde emner, der findes ude i tilværelsen, er man som publikum altid utrolig underholdt.. Johnny Robertson var et af de “Tre nye håb” ved Zulu Comedy Galla 2019, han var finalist ved DM i stand-up 2019 samt medvirkende i Zulu Open Mic 2021 og 2022.

Niels Flensborg er en ung og energisk komiker, der som navnet antyder ”går lige til grænsen”. Han finder det sjove i hverdagssituationer, som de fleste kan genkende. Derudover er han også god til at inddrage publikum i sin optræden og målrette showet til det specifikke arrangement. Med selvsikkerhed og charme på scenen sikrer han et underholdende show. Han optrådte til Zulu Open Mic 2022 (TV) og til DM i Stand up 2018 og 2019. Desuden var han vært for Helping Hand’s velgørenhedsarrangement 2019, og han var med i De Nye Skud 2019. Han leverede opvarmning på Conrad Molden Danglish tour, og han har adskillige optrædener på Comedy Zoo på bagen.

Henrik Danielsen er en komiker fra Aalborg og bosat i Aarhus. Hans komiske stil ligger i de absurde og akavede handlinger, som en voksen mand møder, når han glemmer at tænke, før han handler. Henrik har etableret sig i den danske comedy scene som en komiker, der dyrker selv-ironien og udleverer sig selv i selv de pinligste øjeblikke. Han har medvirket i en sketch i Sports Galla 2019 sendt på DR, og han har også medvirket i DM i stand-up 2019, hvor semi-finalen blev sendt på TV2 Zulu. Han har optrådt på Comedy Zoo KBH’s klub shows som nyt skud og vært, og han optræder jævnligt i Aarhus’ Comedy scene som blandt andet vært for Open Mics. Han har leveret opvarmning/ageret Supporting Act for Conrad Molden på hans nationale comedy tours 33 steder i landet.

Jazz & Diner den 29. oktober

Lørdag den 29. oktober afholder Café Baghuset Jazz & Diner, en stemningsfuld og hyggelig aften med en lækker menu og efterfølgende musikalsk underholdning af duoen Storm & Jensen. Marianne Storm og Nicklas Jensen udgør besætningen i Storm-Jensen duoen, og med en moden vokal og en imponerende guitar spiller de iørefaldende fortolkninger af et velkendt repertoire bestående af jazz, latin, blues og pop.

Buffet & Bingo den 16. november

I foråret afholdt Café Baghuset et arrangement med Buffet og Bingo, hvortil der var fuldt hus. Nu gentages succesen, nemlig den 16. november, hvor aftenen starter med en lækker buffet med retter for enhver smag. Herefter spilles der bingo og banko, hvor Søren og Peter skaber en sjov og underholdende stemning, og man kan være heldig at gå hjem med en af de festlige præmier.

Fællessang i julens tegn den 7. december

Årets arrangementer afsluttes med Fællessang den 7. december, hvor der vil blive julet med både julemenu og julesange.

Julefrokoster den 2.-3. december og 9.-10. december

Selvfølgelig afholdes der også traditionen tro julefrokoster på Café Baghuset, nemlig i weekenderne den 2. og 3. december samt den 9. og 10 december.

Hold dig opdateret på begivenhederne

Søren og Peter glæder sig til alle arrangementerne, som er med til, at der sker lidt ud over det sædvanlige på caféen. Mange vil gerne have en oplevelse, når de går ud, og det er der altså rig mulighed på Café Baghuset med det spændende og varierede program.

Vil du holde dig opdateret og læse mere om disse og kommende arrangementer, er det en god idé at følge Baghusets facebook-gruppe.

Foto: Pressefoto

Forfatter
Tags

Related posts

Top