Genvalgt: Kollerup genvalgt som lokal folketingskandidat

Mandag aften blev Simon Kollerup genvalgt som folketingskandidat for Thy og Mors. Det skete ved de lokale socialdemokraters repræsentantskabsmøde.

Efter sidste folketingsvalg blev Simon Kollerup udnævnt til erhvervsminister og han har nu siddet i Folketinget sammenlagt 10 år. Samtidig er han den længst siddende erhvervsminister i de seneste 10 år. Så det er erfaren kandidat, der ønsker at fortsætte med at repræsentere Thy og Mors.

– Jeg er stolt over at mit stærke bagland i Thy og på Mors igen har vist mig tilliden og genvalgt mig som folketingskandidat. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet og repræsentere vores område i Folketinget, udtaler Simon Kollerup.

Som erhvervsminister er det lykkedes thyboen at styre dansk erhvervsliv gennem både corona- og nu Ruslandkrisen. Trods kriser er det lykkedes regeringen at sætte store aftryk. Han fremhæver selv de initiativer, der skal sikre bedre balance mellem land og by.

– Danmark er for lille til store forskelle. Alligevel er mulighederne skævt fordelt. Jeg er stolt af vores opgør med årtiers centralisering som vi I regeringen har sat os i spidsen for. Vi er ikke i mål, men vi er på vej. I Thy og på Mors kan vi se frem til en maskinmesteruddannelse, 700 mio. kr. til udvidelse af A26, et nærhospital og en statsgaranti på boliglån i landdistrikterne. Alt sammen investeringer, der skal gør det endnu mere attraktivt at slå sig ned her på vores egn, siger ministeren.

Forfatter

Related posts

Top