Fokus på brint: Fremtidens transport på Mors

I løbet af de kommende måneder retter Morsø Erhvervsråd sit fokus på brintteknologi og infrastrukturen, og bringer i den forbindelse brint op som alternativ til den tungere transport på Mors.

– Vi er kommet i kontakt med nogle spændende samarbejdspartnere, der gerne vil rette deres fokus på Mors, i forhold til brug brint som brændstof til den tungere transportdel, fortæller marketingkoordinator Rikke Jensen.

Allerede i eftermiddag inviterer erhvervsrådet til møde om fremtidens transport på Mors.

På mødet får man indblik i brintlandskabet 2021 samt en status på udviklingen omkring infrastrukturen i Danmark. Samtidig vil der blive set nærmere på mulighederne for at benytte teknologien i flådekørsel, vognmandskørsel, tungvognstransport eller maritimt brug.

– Mødet er orienteret mod erhvervslivets transportoperatører, tilknyttende virksomheder/leverandører samt offentlige aktører der driver flådekørsel. Har du en almen interesse for området er du velkommen til at deltage i informationsmødet, skriver erhvervsrådet på sin hjemmeside.

På mødet vil nogle af øens “tunge” virksmheder, sammen med en lokal kendt spiller for bilbranchen, der har vist stor interesse for brint-teknologien, også deltage.

Du kan læse mere om mødet HER.

Forfatter

Related posts

Top