Fire småkedlige midaldrende mænd – NEJ!

Anmeldelse af koncert med det lokale band Silvera Af Malte Houe, formand og medstifter af Ung Kult, og direktør for produktionsselskabet Houe Film.


Jeg skal jo starte med at sige, at jeg hverken er den største rock entusiast, eller rock ekspert. Det er som udgangspunkt ikke noget musik, der siger mig noget. Men da jeg trådte ind i Morsø Teaters store teatersal i fredags, må jeg sige det ændrede sig. Tror ikke nødvendigvis det var musikken, der var det mest fantastiske for mig. Men hold nu op hvor kunne de fire lokale ”fædre”, fyre den max af, og holde en stor fest, trods af coronaens faste greb.

Da der første gang træder de her fire småkedlige midaldrende mænd ind på scenen, tænkte jeg hvad er det jeg har rodet mig ud i. At det endte i headbanging, og virkelig velskrevne sange, samt en fantastisk jysk humor, havde jeg godt nok ikke regnet med.

Uden at vide særlig meget om musik, blot med åbne øjne og åbent sind, var jeg meget glad da jeg forlod salen, og må indrømme, at jeg en gang eller to siden, har hørt deres sang, som også lagde navn til deres nye plade: ”Edge of the world”.

4 skjolde

Unge Anmeldere – Hvad går det ud på?
Ung Kult tror på, at det er vigtigt med kulturelle oplevelser for, med og af unge. Derfor har man i Ung Kult sat sig for, at få unge i lokalmiljøet til at anmelde forskellige projekter, events og performances – både fysisk og online.

De unge anmeldere rater hvert event med mellem 1 og 6 Ung Kult-skjolde.

Foto: Malte Houe

Forfatter

Related posts

Top