Endnu flere valgmuligheder på lokalt fibernet

Med en ny aftale mellem Thy-Mors Energi og Norlys får godt 44.000 husstande i Thy og på Mors i løbet af 2022 endnu flere valgmuligheder på fibernettet.

Som et led i at sikre et bredt udvalg af udbydere på fibernettet har det lokale energiselskab underskrevet en aftale med energi- og telekoncernen Norlys, som er kendt for brands som Stofa, Boxer og Norlys Erhverv.

– Aftalen med Norlys betyder, at vores andelshavere kan se frem til endnu flere valgmuligheder på fibernettet. Norlys råder over velkendte brands som Stofa og Boxer, som blandt andet er kendt for deres stærke tv-udbud, som inkluderer de populære Discovery-kanaler. Derudover går de også forrest med deres nye WifiGaranti-produkt, og så udbyder de internetløsninger til erhvervslivet. Det er alt sammen noget, vi ser frem til at gøre tilgængeligt for vores andelshavere, fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi, i en pressemeddelelse.

Thy-Mors Energi, der er i færd med at implementere en række tilsvarende samarbejdsaftaler, håber at flere valgmuligheder vil være med til at få endnu flere danskere over på den lynhurtige bredbåndsteknologi.

– Behovet for hurtigt og stabilt internet vokser, og det er vigtigt for forbrugerne, at de kan vælge frit mellem flere udbydere. Derfor er det også en høj prioritet for os at indgå nye aftaler som denne med Norlys, fortæller Lars Thorup Nielsen.

Forfatter

Related posts

Top