Endnu flere muligheder på fiber fra Thy-Mors Energi

Thy-Mors Energi er et af efterhånden mange selskaber, der har åbnet sit fibernet. Nu får også BOLIG∙NET mulighed for at sælge lynhurtigt fibernet til 44.000 husstande og virksomheder i Thy og på Mors.

BOLIG∙NETspecialiserer sig i bredbåndsløsninger til boligforeninger og private.

Thy-Mors Energi åbnede sit fibernet i 2019 og har siden givet adgang til flere udbydere, der kan sælge internet og TV til selskabets 44.000 andelshavere.

– Det er vores klare mål at blive en landsdækkende udbyder, så vi kan tilbyde hurtigt og sikkert internet til en lav pris i hele landet. Vi har allerede indgået flere andre aftaler med energiselskaber i Jylland, som giver os adgang til en stor potentiel kundebase. Nu glæder vi os til også at få mulighed for at tilbyde vores produkter i Thy og på Mors, siger Anders Kjærgaard Jørgensen, direktør i BOLIG∙NET.

BOLIG∙NET har de sidste 15 år leveret lynhurtigt internet til boligforeninger over hele landet og har nu fokus på at geare virksomheden og organisationen til også at omhandle private fiberkunder. BOLIG∙NET vil dermed være i stand til at levere lynhurtigt internet til en særdeles attraktiv pris uden at gå på kompromis med kvalitet eller kundeservice.

Andelshaverne skal have frit valg
– Snart er vi snart i mål med etableringen af fibernet til alle vores andelshavere i Thy og på Mors, og derfor er det næste naturlige skridt for os at arbejde frem mod et åbent fibernet.

Med et åbent fibernet kan vi sikre, at andelshaverne får flere tjenesteudbydere at vælge imellem – herunder også BOLIG∙NET, som vi er glade for at kunne byde velkommen på fibernettet i 2021, siger Lars Peter Christiansen, adm. direktør i Thy-Mors Energi, og fortsætter:

– Vores forhåbning er selvfølgelig også, at vi med et større udvalg af internet- og tv-produkter kan gøre det attraktivt for endnu flere andelshavere at få en fiberforbindelse.

Fiberkunderne i Thy og på Mors får i andet halvår af 2021 mulighed for at købe bredbånd fra BOLIG∙NET.

Aftalen mellem Thy-Mors Energi og BOLIG∙NET er indgået via OpenNet’s uafhængige brancheplatform, som giver både store og små udbydere og netejere mulighed for at indgå samarbejder, der kommer alle brugere af fibernettet til gavn.

Foto: Thy-Mors Energi

Forfatter

Related posts

Top