ELSK og Thy og HF-Imagine indgår samarbejde

HF-Imagine på Thy-Mors HF & VUC og det Thy-baserede modebrand ELSK deler værdigrundlag i forhold til at ville gøre noget for at forandre verden, og den måde vi mennesker forbruger på til skade for vores klode.

I praksis gør ELSK det ved blandt andet at bruge så lidt emballage som muligt – og det man bruger, er miljøvenligt. Derudover bliver der brugt bæredygtige materialer i produktionen og samtidig doneres 1% af omsætningen til miljøbeskyttelse.

Samtidig er ELSK et firma, som er lokalt forankret og placeret i Thisted og Klitmøller i Thy, hvilket også er tilfældet for den nye HF-linje HF-Imagine på Thy-Mors HF & VUC.

Alle disse elementer gør et samarbejde mellem ELSK og HF-Imagine til en naturlig ting. Ikke mindst fordi de væsentlige elementer i den nye HF-linje ligger op ad værdierne hos ELSK.

– I august 2021 starter den nye HF-linje ”Imagine – A Better World” på Thy-Mors HF & VUC. En HF-linje som skolen har fået penge af Region Nordjylland til at udvikle. Tanken med denne uddannelse er at fokusere på bæredygtighed, klima, naturforståelse og kreativitet, og uddannelsen skal bruge de ressourcer og kompetencer, som er til stede i Thy, fortæller HF-uddannelseskoordinator Lars Bo Majgaard.

Lars Bo Majgaard.

I første omgang har samarbejdet udmøntet sig i, at ELSK har leveret flotte t-shirts med logo til den nye HF-linje. Senere er det tanken, at eleverne på HF-Imagine skal tilbydes at erhverve sig andet tøj fra ELSK med HF-Imagine logo på.

Desuden er det tanken, at eleverne på HF-Imagine skal besøge ELSK i forbindelse med et åbent hus-arrangement, hvor ELSK vil fortælle eleverne om, hvordan man som virksomhed kan agere bedre i forhold til miljøet.

Både ELSK og HF-Imagine ser frem til samarbejdet, og glæder sig til, at en flok unge mennesker med interesse for at skabe en bedre og mere bæredygtig verden kommer til Thy til august.

Forfatter

Related posts

Top