Destination Limfjorden styrker organisationen

Selskabet bag det nye tursimesamarbejde Destination Limfjorden, som er et samarbejde mellem Morsø, Skive og Struer kommuner, udvider nu med to nye profiler.

I april slog selskabet to stillinger op, der skal styrke selskabet på den kommunikative og digitale side.

Næsten 130 personer sendte en ansøgning afsted, fortæller direktør Kristina Lehmann Schjøtt:

– Samtidig var der mange velkvalificerede ansøgere og vi har ansat to stærke profiler, som begge starter 1. juni.

Valget er faldet på Maja Bech Jordal og Marie Konsgaard Dinnsen.

Førstnævnte har været både som som projektmedarbejder og turismekonsulent været en del Enjoy Limfjorden-samarbejdet de sidste fem år. Hun er uddannet Cand. Negot i international tourism and leisure management.

– Majas store viden om turisme og lokalområdet ved Limfjorden vil være med til at styrke den nye destination, siger Kristina Lehmann Schjøtt.

Marie Kongsgaard Dinnsen, er uddannet cand. mag i Turisme Udvikling fra Aalborg Universitet. Hun har blandt andet været ansat hos VisitAalborg, Hotel Chagall og senest ved Advodan. Hun glæder sig til at komme tilbage til turismebranchen og kommer med stærke kompetencer inden for det digitale felt.

– Jeg er sikker på, at vi med valget af Marie får vi en stærk profil, der kan være med at styrke den digitale profil, fortæller Kristina Lehmann Schjøtt.

Direktøren startede selv den 1. marts og 1. juni er Destination Limfjorden klar til at gå i drift sammen med de to nye medarbejdere.

Forfatter

Related posts

Top