Destination Limfjorden-direktør beretter om “overvældende aktivitet”

De fleste turismeaktører er i fuld gang med forberedelserne til igen at kunne modtage de gæster, som først så ud til at udeblive i år.

Efter en delvis åbning af grænserne samt badelande og legeparker, kan flere virksomheder i Destination Limfjordens samarbejde mærke en markant interesse samt overvældende aktivitet på hjemmesidernes bookingportaler.

– Rigtig mange af aktørerne i Skive, Struer og Morsø kommuner (som udgør Destination Limfjorden, red.) har ventet med stor længsel på, at de igen kunne åbne op for gæster i restauranter, svømmehaller, og andre aktiviteter. De mærker allerede stor efterspørgsel, og hjemmesiderne bliver hyppigt besøgt med hensigt på at booke billetter og overnatninger. Så det er en helt fantastisk nyhed, at det igen bliver en realitet med turister i gaderne denne sommer, siger Kristina Lehmann Schjøtt, direktør for Destination Limfjorden.

Hun glæder sig sammen med de forskellige aktører til igen at kunne tage imod gæster, og vise dem alle de aktiviteter, som området kan byde på.

Destination Limfjorden har særligt fokus på, hvordan man kan tage på endagsture eller længere ferie, uanset om man bor i området eller har længere transport.

– Vi ønsker at sætte særlig fokus på de utallige oplevelser, vi har at byde på her ved Limfjorden. Mange af de lokale ved måske ikke selv, at de har et utal af muligheder lige uden for døren. Særligt muligheden for at komme ud på fjorden i enten Kajak eller SUB, en sejlads over fjorden med tapas og vin eller sælsafari er særdeles attraktive. Måske man også kan være heldig at opleve de flotte delfiner, som vi har været så heldige at se flere gange i området, siger Kristina Lehmann Schjøtt.

Selvom det har skabt stor bekymring og ærgrelse, at der i år ikke kommer det samme antal udenlandske turister, som de foregående år, ser det stadig ud til, at blive en travl sommer, da danskerne ikke tager på ferie i udlandet og i stedet booker ferien herhjemme.

Forfatter

Related posts

Top