Borgmester opfordrer til gammeldags takt og tone i byrådssalen

Det konservative byrådsmedlem i Thisted Kommune, Jørgen Andersen, gik efter manden – eller måske retteligt; kvinden – i stedet for bolden, da han under det seneste byrådsmøde henvendte sig direkte til borgmester Ulla Vestergaard (A) i forbindelse med debatten om udviklingen af Thisted Havn:
.

.
Og selvom flere tilstedeværende i byrådssalen slog en forsigtig latter op, fandt Ulla Vestergaard kommentarten fuld af sexistiske undertoner. Hun mener, at der under byrådsmøderne skal være plads til en joke i ny og næ, men siger samtidig, at Jørgen Andersen gik over stregen:
.

.
Takt og tone
Som mødeleder af kommunalbestyrelsesmøderne har Ulla Vestergaard tidligere taget fat i det enkelte medlem såfremt hun mener der er noget der accelerere til over til noget hun ikke synes er okay:

– Så tager jeg simpelthen en snak med kommunalbestyrelsesmedlemmerne, siger hun og tilføjer, at hun endnu ikke har haft lejlighed til at tale med Jørgen Andersen om hans kommentar der faldt til byrådsmødet den 17. september.

– Jeg synes,  at vi allesammen i kommunalbestyrelsen har en forpligtelse til at holde det der i gamle dage hed takt og tone. Vi er altså valgt til at varetage Thisted Kommunes interesser. Og der er der altså ingen grund til at bruge den form for insinuering eller hvad det nu har været:
.

.

LÆS OGSÅ:

Borgmester vred over sexistiske undertoner i kommunalbestyrelsen

Foto: Jens Kr. Vangsgaard

Forfatter

Related posts

Top