Bent stempler ud efter 41 år hos KPK

Den 28. februar tager den 67-årige produktionsleder Bent Hyldig sin sidste runde på fabrikken hos KPK Døre og Vinduer i Nykøbing. Han kan se tilbage på en 41 år lang og spændende karriere, hvor virksomheden er gået fra at være en snedkervirksomhed med tre ansatte til en moderne vinduesproducent med 253 medarbejdere.

– Jeg har været rigtig glad for at være hos KPK Døre og Vinduer, og derfor er jeg også blevet der igennem alle 41 år. Man bliver jo ikke et sted, hvor man ikke er glad for at være. Og selvom jeg har været ansat i den samme virksomhed i så mange år, har der været spændende udfordringer gennem alle årene, siger Bent Hyldig og uddyber:

– Der er sket rigtig meget på fyrre år, og virksomheden har udviklet sig fra at være en lille lokal tømrer- og snedkervirksomhed med tre mand til at være en stor og moderne koncernvirksomhed med fokus på optimering, effektivisering og de nyeste teknologier. Jeg har derfor løbende fået mere ansvar, hvor jeg har skullet følge med udviklingen og holde mig opdateret.

Udover ansvaret for produktionen har Bent Hyldig desuden haft andre ansvarsområder som eksempelvis oplæring af lærlinge, heriblandt maskinsnedkerlærlinge og produktionsassistenter, som han har stået for siden 2004. I løbet af de seneste 15 år har han været med til at starte hele 40 lærlingeforløb op og stået for flere samarbejder med Skive Tekniske Skole.

– En af mine kæpheste hos KPK har været uddannelsen af virksomhedens lærlinge. Det er vigtigt at uddanne og oplære fremtidens unge, så de kan føre virksomheden og branchen videre på god og forsvarlig vis, og det har helt sikkert givet mig engagement og en stor lyst til at gå på arbejde, fortsætter han.

En af dem, der har arbejdet sammen med Bent Hyldig gennem mange år, er direktør i KPK Døre og Vinduer, Jørn Korsgaard Sørensen. Han har gennem årene sat stor pris på Bents arbejde i virksomheden:

– Bent har været en utrolig vigtig nøgleperson hos KPK igennem alle årene. Han har bidraget positivt til virksomheden med sin store viden og erfaring, som han har givet videre til vores lærlinge og medarbejdere. Vi har været rigtig glade for at have ham med på holdet og ønsker ham alt godt i fremtiden, lyder det fra Jørn Korsgaard Sørensen.

Forfatter

Related posts

Top