– Alle forældre skal have lov til at tisse alene

Sskoler og institutioner landet over er lukkede, og derfor skal ungerne i stedet aktiveres i hjemmet.

Det siger sig selv, at der med jævne mellemrum kan være brug for en pause for forældrene. Og nogle forældre foretrækker toilettet, som nogle her i coronatiden hvor mange arbejder hjemmmefra har omdøbt til ‘røvkontoret’.

En af dem er stifteren af håndbold-projektet Lykkeliga, Rikke Nielsen.

– Corona-tiden slider lidt på familie-livet. Så jeg synes, at man som mor har brug for lidt alene-tid. Og toilettet er ligesom dét sted, hvor man kan gemme sig. Men det er mine tre piger, altså ikke enige i, fortæller hun til TV2 Nord og fortsætter:

– De synes ikke der er nogen grund til, at jeg sidder der alene og kukkelurer. Så jeg får altid selskab af minimum én gæst, mens jeg tisser. Jeg synes, vi som forældre skal kræve ‘alene-tisning’ især i denne tid.

Derfor har den tidligere landsholdsspiller lagt en video på Facebook sammen med sin ene datter – og videoen er med som har lavet en video på Facebook sammen med datteren Magda, og videoen er gået viralt med mere end 432.000 visninger.

Kunne vi ikke sige, at mens det her Corona-halløj holder os alle sammen hjemme… Så må man godt lige få lov at tisse for sig selv? Den regel laver Rikke i hvert fald i dette afsnit af "GoNat Magda." Magda er dog ikke enig – for hun har noget meget vigtigt at sige mens mor tisser – fx at hun er tørstig! Del videoen, hvis du også synes "tisse-alene-reglen" skal indføres ude i de danske familie-hjem. Især i en tid, hvor vi ser rigeligt til hinanden 😂

Slået op af LykkeLiga i Mandag den 23. marts 2020

Forfatter

Related posts

Top