Årets Juleby 2020: Julemænd indtager Thy

Dansk Julemands Laug har udpeget Thisted til at være Året Danske Juleby 2020. Det bliver fejret hele weekenden.

Selve fejringen, som startede igår med et stort juleoptog med deltagelse af omkring 40 julemænd, fortsætter hele dagen i dag, lørdag.

– Jeg er for det første stolt af, at Thisted er blevet udnævnt til Årets Danske Juleby. Det er ikke noget, man sådan lige bliver. Vores medlemmer har gennem årene lagt en stor indsats i, at byen skal være noget helt særligt og har bakket flot op om de initiativer, der er taget for at gøre byen levende i forbindelse med julehandlen. Det, at man har løftet i flok i hele byen, har givet det her resultat, fortæller handelschef Michael Vendelbo.

Han tør ikke gætte på, hvor mange besøgende der deltog i fredagens fejring:

Handelschef Michael Vendelbo får overraskt det officielle diplom. Privatfoto

– Alle aktiviteter var spredt ud over hele byen og det gjorde, at kunderne også blev spredt over hele byen. Dermed gjort vi det muligt, at man kunne holde afstand og følge myndighedernes anbefalinger, lyder det fra Michael Vendelbo der samtidig roser de besøgende i byen for at efterleve myndighedernes råd i forhold til coronavirussen.

Festlighederne fortsætter som nævnt i dag med masser af aktiviteter for børnene og barnlige sjæle. Søndag drager julemændene videre til Vorpør, hvor de blandt andet tager en dukkert i byens havbad.

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Forfatter

Related posts

Top