VM venter: Ny aftale skal lynhurtig thybo de bedste forudsætninger

SUP-surferen Caroline Küntzel er dedikeret i alt det hun laver, hvilket blandt andet har ført til en virtuel verdensrekord i højeste hastighed på et SUP-board. En virtuel konkurrence, der blev arrangeret af APP World Touren under pandemien, eftersom det ikke var muligt at konkurrere som tidligere grundet diverse restriktioner.

Det seneste år har tydeliggjort, at den talentfulde thybo er klar til at tage det næste skridt op ad rangstigen. Til det seneste danske mesterskab gjorde Caroline Küntzel rent bord, da hun blev suveræn dansk mester i samtlige discipliner inden for SUP. Derfor er det primære mål for det kommende år også APP World Touren, som er verdensmesterskabet inden for SUP-boarding.

Verdensmesterskabet er tidligere vundet af Casper Steinfath fra Klitmøller intet mindre end seks gange.

Fremadrettet er Hvidbjerg Bank med på Caroline Küntzels rejse. Med et sponsorat, som APP World Tour-Partner, er Hvidbjerg Bank medvirkende til at sikre optimerede forudsætninger for Caroline Küntzel. Formålet er et gensidigt samarbejde, der skal komme begge parter til gode samtidig med, at det sikrer Caroline Küntzel bedre forudsætninger for at deltage og præstere i APP World-Touren.

Caroline Küntzel endte som nummer 28 på den overordnede kvindelige APP World Tour-verdensrangliste for 2019, hvilket var det seneste år, hvor APP World-Touren fandt sted.

Hvidbjerg prøver at gå nye veje
Grunden til at Hvidbjerg Bank har valgt at indgå et samarbejde med Caroline Küntzel er tosidet. Først også fremmest ønsker de at støtte unge idrætsudøvere, som har hjemme i deres lokalområdet – her passede Caroline rigtig godt på profilen, eftersom hun er ung, seriøs og målrettet inden for sin sport.

– Det er vigtigt der er attraktive tilbud til unge mennesker i vores områder, som ønsker sport på det almindelig plan, men bestemt også for dem som ønsker det på eliteplan, udtaler Afdelingsdirektør, Marianne Lillebæk.

Samarbejdet fra Hvidbjerg Banks side skal også ses som et forsøg på at gå lidt nye veje i forhold til sponsorater.

– Derudover er vi naturligvis spændt på at forsøge kræfter med en ny form for sponsorat, hvor der er en dedikeret sportsudøver der vil give personlig reklame til gengæld. Det håber vi kan være med til at sætte Hvidbjerg Bank mere på landkortet, ligeså vel som idrætten.

APP World Touren er planlagt til at starte d. 6. august i Spanien.

Foto: Pablo Jimenez

Forfatter

Related posts

Top