Snublede før målstregen: Lige ved og næsten i USA

Mens SUP-verdensmesteren Casper Steinfath fra Klitmøller blev rullet rundt af en bølge, var den anden Klitmøller-surfer, Christian Andersen, snublende tæt på at vinde årets World Tour i USA.

Casper Steinfath, Christian Andersen og Caroline Küntzel, som alle er fra Klitmøller, var i weekenden samlet med den øvrige verdenselite for første gang siden Steinfaths sejr ved World Tour-finalen i Paris i december 2019.

Både Casper Steinfath og Christian Andersen kvalificerede sig til finalen på den amerikanske østkyst under forhold, der mindede meget om en efterårsdag i Thy.

– Der var jo fantastiske forhold – men de var også brutale, og det mærkede jeg på den hårde måde. Jeg håbede, at der var flere bølger, mens finalen stod på. Men det var der ikke, og jeg blev skyllet rundt af den eneste, der var, fortæller Casper Steinfath, der endte som nummer fire.

Christian Andersen var tættere på vinde, og havde faktisk sejren inden for rækkevidde. Desværre snublede han i sandet og tabte med få meter. Den tredje Klitmøller-surfer, Caroline Küntzel endte som nummer fem i hendes finale.

Foto: Esben Zøllner

Forfatter

Related posts

Top