Vingegaard med vild udmelding: – Jeg vil vinde Tour de France

Herhjemme i Nordvestjylland har vi længe vidst, at thyboen Jonas Vingegaard er en fantastisk dygtig cykelrytter.

Det var dog først sidste sommer, at resten af verden for alvor fik øjnene op for Vingegaard, der i dag er bosiddende i Glyngøre, da han overraskende og uventet kæmpede sig til en andenplads i verdens hårdeste cykelløb Tour de France.

I år satser han på at slutte øverst på podiet; han går efter at vinde årets tour:

– Jeg tror på, at jeg har en chance, men så skal alt også gå rigtig godt. Der kan ske mange ting i Tour de France. Der er altid mange styrt i den første uge, og hvis man kan komme helskindet igennem der, så tror jeg på, at jeg har en chance for at kæmpe om sejren, fortæller Jonas Vingegaard til TV Midtvest.

Årets Tour de France starter med enkeltstart i København den 1. juli.

Foto: Thyfotografi.dk

Forfatter

Related posts

Top