Vind en bil: Signaturøl fra Thisted Bryghus fylder 30 år

Thisted Bryghus’ signaturøl, Limfjordsporteren. kan i år fejre 30 års fødselsdag. Det markerer og fejrer det prisvindende bryghus ved at udlodde en bil som en heldig vinder kan køre rundt i i et halvt år. Derudover udloddes der et års forbrug af den legendariske porter.Alle indlæg

– Vi har udstyret de Limfjordsportere, der er i handlen lige nu, med et nummer under kapslen. Det nummer kan man fra 1. september indtaste på vores hjemmeside og se, om man er en af de heldige vindere, fortæller direktør Aage Svenningsen.

Thisted Bryghus har sammen med Toyota STS Biler og MTH Biler smidt et halvt års kørsel i en flot Toyota, pakket ind i Limfjordsporterens farver, ind i konkurrencen.

– Herudover kan deltagerne vinde en års forbrug af Limfjordsportere, en eksklusiv food pairing med Limfjordsporter i eget hjem, noget af det populære Limfjordsporter merchandise, der normalt ikke er tilgængeligt ligesom man kan vinde Smagsoplevelser med vore forskellige Limfjordsportere, fortæller Aage Svenningsen.

Han fortæller, at man med fordel kan følge med på bryghusets side på Facebook samt bryggeriets hjemmeside i konkurrenceperioden, der løber fra den 1. september til og med den 1. november 2019.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top