Vind 25.000 med Vi Elsker Thy og Radio Limfjord: – Som at få en gratis Lotto-kupon

I morgen tager Radio Limfjord og Vi Elsker Thy, som er et samarbejde mellem detailhandlen i Thisted, Hurup, Hanstholm, Vorupør, Snedsted og Klitmøller, på tour med et pengeskab under armen.

Under armen er måske så meget sagt, for pengeskabet vejer et ondt år – måske fordi, der inde i ligger 25.000 kroner, som vindes af den, der knækker koden til låsen.

Første stop på pengeskabstouren var Thisted, som havde besøg sidste fredag i forbindelse med cykelløbet BørneTour.

Ingen havde dog held med at knække koden, og det er da heller ikke lige til erkender Christen Overggard fra Radio Limfjord.

Han er den eneste, som kender koden:

– Det er ikke helt nemt nej, men det er lidt som en gratis Lotto-kupon – og hvem siger nej til sådan en, siger Christen Overgaard med et blink i øjet.

Og der er faktisk noget om snakken, for der er ingen hage ved at forsøge at knække koden. Indtaster man den rigtige tal-kombination springer lågen til skabet op, og man kan gå derfra 25.000 kroner rigere.

Det koster ingenting at få lov til at bryde koden. Man må prøve ligeså mange gange man vil, så længe man går bag køen, hvis ikke man rammer den rigtige kode.

Alt man skal gøre er at møde op i nedenstående byer i tidsrummet 15-16. I morgen fredag står pengeskabet i Passagen, som er den nye plads mellem anlægget og gågaden i Hurup

Hvis det lykkes at få åbnet pengeskabet i Hurup i morgen fredag vil der blive fyldt nye 25.000 kroner i, således man også som planlagt får chancen i de resterende byer.

Hurup – 3. juni
Vorupør – 10. juni
Snedsted – 17. juni
Klitmøller – 1. juli
Hanstholm – 8. juli

Forfatter

Related posts

Top