Vind 25.000 kroner: Ingen knækkede koden til pengeskabet i Thisted

Der var masser af mennesker på gaden i Thisted i går, hvor der var lagt op til masser af samvær, fest og farver.

For det første blev byens nye multiscene indviet. Scenen, som er resultatet af et samarbejde mellem lokale erhvervsvirksomheder, Salling Fondene og Thisted Kommune, fungerer også som en kæmpe sandkasse til de mindste.

Den nye kombinerede scene og sandkasse. Pressefoto

Derudover var der BørneTour; et cykelløb for børn i alderen 3-15 år. BørneTour er en del af en længere “opvarmning” forud for Tour de France, som i år begynder med flere etaper i Danmark.

95 børn stillede til start, og byen var -og er stadig- pyntet med gulmalede gamle cykler. Jo jo, cykelfeberen har ramt Thisted.

Pengeskab på tour i Thy

En tredje ting, som var med til at lokke thyboerne til Store Torv var muligheden for at vinde 25.000 kroner.

For at vinde de mange penge skulle koden til et pengeskab knækkes. Og selvom der blev gjort mange forsøg, lykkedes det ikke for nogle at indtaste den rigtige talkombination.

Pengeskabet og dets indhold tager de kommende fredage på tur rundt i Thy, som et del af samarbejde mellem Radio Limfjord og Vi Elsker Thy.

De kommende fredage går turen til Hurup, Vorupør, Snedsted, Klitmøller og Hanstholm.

Hvis det lykkes at få åbnet pengeskabet på næste fredag vil der blive fyldt nye 25.000 kroner i, således man også som planlagt får chancen i de resterende byer.

Det koster ingenting at få lov til at bryde koden. Man må prøve ligeså mange gange man vil, så længe man går bag køen, hvis ikke man rammer den rigtige kode. Alt man skal gøre er at møde op i følgende byer i tidsrummet 15-16.

Hurup – 3. juni
Vorupør – 10. juni
Snedsted – 17. juni
Klitmøller – 1. juli
Hanstholm – 8. juli

Forfatter

Related posts

Top