Vilsund Blue udvider med hjælp fra crowdfunding

Siden 2011 er salget af muslinger tredobbelt, og langt de fleste bliver eksporteret. Men det vil muslingeproducenten Vilsund Blue fra Mors nu lave om på.

Virksomheden vil i samarbejde med Seafood Limfjorden udvide forretningen og sende flere muslinger fra Limfjorden, der regnes for at være nogle af verdens bedste, ud på de danske middagsborde. Det skriver TV2 Nord.

Udvidelsen finansieres via crowdfunding, hvor almindelige borgere låner penge til virksomheden – og efter sølle 21 minutter var målet om at rejse 500.000 kroner indfriet.

– Det er jo fantastisk, at man har sådan et godt produkt her i Danmark, og så få dem ud i butikkerne her i Danmark, i stedet for at vi sender det hele til udlandet, fortæller muslingeopdrætter Alex Mikkelsen, der ejer Seafood Limfjorden sammen med Vilsund Blue, der står for slaget af de muslinger, der bliver produceret af limfjorden.

– Danmark er blevet et af vores vigtigere markeder efterhånden, og det vil vi gerne støtte op om ved at sikre, at der er råvarer nok fremadrettet, fortæller Jesper Toft, der er salgschef hos Vilsund Blue.

Omkring 85 personer har lagt penge i projektet. En investering de får 3,5 procent i rente på. Seafood Limfjorden og Vilsund Blue forventer at betale investoererne tilbage indenfor tre år.

 

Forfatter

Related posts

Top