Villads fra Valby – sikker i trafikken

Fredag den 14. februar kl. 17.00-18.15 får Morsø Teaterkreds besøg af Villads fra Valby, der er sikker i trafikken.

Villads standser op i Morsø Teater, Limfjordsvej 95, Nykøbing Mors.

Villads bor i Valby sammen med sin mor og far, sin storesøster Amalie og sin nye baby-lillesøster. Villads er en helt almindelig dreng, og selvom han sommetider får skæld-ud, laver han aldrig ballade med vilje. En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, så mens Villads’ mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.

Villads figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed – bl.a. i bogen “Sikker i trafikken”. Forestillingen byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien – og er samtidig en lærerig oplevelse for vores yngste trafikanter, der fra deres pladser får lov at hjælpe Villads, så han kommer hjem igen i god behold.

Formanden for Morsø Teaterkreds, Jørgen Bruun Christensen, gør opmærksom på, at der ikke er pause i forestillingen, samt at det vil være en god idé selv at medbringe sædepude til de yngste.

Foto: Camilla Winther

Forfatter

Related posts

Top