Morsø Teaterkreds klar med nyt sæsonprogram

Morsø Teaterkreds udsender i disse dage sæsonprogrammet for 2021-2022. Sæsonen byder på hele 21 meget forskellige teaterforestillinger og koncerter.

Der lægges ud med med den fiktive by Korsbæk, der for en dag er flyttet til Mors. Derudover er der både klassiske forestillinger af August Strindberg og Harold Pinter, familieforestilling af Astrid Lindgren, teaterkoncerter med musik af The Beatles og Benny Andersen, dans fra Holstebro Dansekompagni, oplæsning ved Susse Wold, kammermusik og jazz samt skønsang og nytårskoncert og musical skrevet over romanen Den Evige Ild med blandt andre Søren Bech-Madsen, der kommer fra Mors.

Folketeatret kommer med ikke mindre end fire forestillinger – to i efteråret og to i foråret: “To på tur”, ”Pippi Langstrømpe”, ”Bedrag” og ”Oh happy day”.

– Derudover får vi igen besøg af både Teatret Møllen, der samarbejder med Team Teatret med forestillingen ”Arbejder” om Arbejdersangbogen, Teater 2 og Nørregadeteatret, der præsenterer ”Gengangere”, Søren Kyed med Susse Wold og ”Snedronningen”, MusicalDanmark med ”Let it rock” med Beatlesmelodier, Holstebro Dansekompagni fra Holstebro med danseforestillingen ”The danish girl” og Det kongelige teater kommer med forestillingen ”De urolige” efter Linn Ullmanns roman, fortæller Morsø Teaterkreds i en pressemeddelelse.

Programmet sendes ud til alle, der bestilte billetter i sæson 2020-2021, men beklageligvis har vi haft lidt tekniske problemer, så hvis du havde billetter til sidste sæson og ikke har fået programmet i løbet af cirka 14 dage for sæsonen 2021-2022, bedes du henvende dig til Morsø Teaterkreds, telefon 51978365, så vi kan sende dig et program.

Billetter købes som tidligere via hjemmesiden www.morsoeteaterkreds.dk eller via Turistbureauer.

Prisen for billetter er stadig lav og køber I billetter til tre forestillinger/koncerter samtidig er der rabat på 50 kr. pr billet. Derefter er der rabat på alle teaterbilletter.

Billetsalget åbner den 1. juni kl. 09.00.

Foto: Folketeatret

Forfatter

Related posts

Top