Verdensberømt actionkomedie gæster Mors

Den prisbelønnede forestilling ”BLAM!” har rejst verden rundt og høstet anmelderroser i stort antal. Lige siden BLAM! havde premiere i 2012, har leder af Limfjordsteatret Gitta Malling drømt om at få den eksplosive, prisbelønnede forestilling til Mors.

– Det er noget af det mest fantastiske, jeg har set. En fysisk forestilling, der sprænger alle rammer, siger Gitta Malling.

Og nu er det endelig lykkedes. Den 27. januar kommer den islandske Kristjan Ingimarsson og hans kompagni til Mors.

– Vi har placeret forestillingen i Morsø Teater, dels fordi den kræver god plads, dels fordi vi gerne vil have plads til alle, der måtte have lyst til en ekstraordinær oplevelse, siger Gitta Malling.

BLAM! vandt ikke alene en Reumert herhjemme; den blev også et internationalt hit på verdens største teaterfestival, Edinburgh Festival Fringe, i både 2013 og 2015 og har siden da spillet rundt omkring i det meste af verden og begejstret anmeldere og publikum i alle lande.

BLAM! er blevet betegnet som årtiets actionkomedie. En drengerøvsforestilling om filmclichéer, tegneseriehelte og vildskab. Scenen er et kontor, hvor fire kontormedarbejdere keder sig usigeligt. For at peppe den trivielle hverdag op, opfinder de et spil – og pludselig forvandler arbejdspladsen sig til en verden befolket med superhelte, klassiske filmskurke og aliens fra de vildeste actionfilm.

En stjernespækket, humoristisk forestilling med halsbrækkende stunts, den vildeste parkour og masser af attitude.

Der er stadig ledige billetter til forestillingen 27. januar 19.30, som kan bestilles på www.limfjordsteatret.dk.

Forfatter

Related posts

Top