Vær med til indvielsen af Den Blå Løber

Fra fredag til mandag i denne weekend kan du nyde Limfjorden og Thisted på en afmærket rute på 8,7 kilometer.

Ruten, som kaldes for Den Blå Løber, er åben for alle, der har lyst til en gå- eller løbetur. Den officielle start går ved Synopal Havn, men du kan hoppe på ruten alle steder undervejs.

– I Thy har rigtig mange af os nydt Thy Walk n’ Run’s suveræne initiativ med at afmærke ruter rundt omkring i vores smukke natur og landskab. Folk har virkelig taget det til sig og nydt det, og det håber vi også, at de kommer til i weekenden, når ruten fører dem rundt på Den Blå Løber med Limfjorden helt tæt på, udtaler borgmester Ulla Vestergaard (S).

Foto: Thisted Kommmune

Det er som altid gratis at deltage. Og for første gang i Thy Walk n’ Runs historie er ruten egnet til barnevogne. Ruten vil være afmærket med flag hele vejen.

Den afmærkede rute fører dig blandt andet forbi:

  • Synopal havn: Det er rutens officielle start og slut-punkt, hvor du kan kigge indenfor på spottet og se de spritnye Cold Hawaii Inland-faciliteter samt opleve mulighederne for at komme i og på vand i Thisted østby.
  • Strandstien ved Thisted Camping: Her er gravemaskinerne netop startet på arbejdet med at etablere en helt ny badebro med ramper, tribuner og træterrasser. Vi forventer, det står færdigt til sommeren 2022.
  • Søbadet: Thisteds foretrukne badested. Hele året! Søbadet får snart nye faciliteter under Cold Hawaii Inlands logo. Men denne weekend kan du stadig tage et friskt dyp på turen på det ”gamle” Søbadet.
  • De nye balkoner og nedgange langs Thisted Kystvej: Her kan du nyde en kop kaffe på turen og hvile benene, inden du begiver dig ud på sidste halvdel af ruten.
  • Thisted Kirke og andre smukke attraktioner i byen.

Fakta om Den Blå Løber
Den Blå Løber er den bynære del af Cold Hawaii Inlands rekreative rute. Ruten går fra Eshøj til Silstrup Hoved, og på Den Blå Løber fra Dragsbæk til Synopal Havn kan du køre på hjul eller tage barnevogn og baby med, mens du på de yderste dele af ruten mod både Eshøj og Silstrup Hoved skal kridte vandreskoene og gå i mere ujævnt terræn.

På ruten har du hele tiden fjorden ved din side. Og ud over det smukke blå, møder du den grønne skov og bakkerne i Eshøj, Thisteds byliv og skrænterne ved Silstrup.

Forfatter

Related posts

Top