V vil fordoble investering på Rute 26

Da regeringen for nyligt fremlagde sit udspil til den kommende infrastrukturplan stod det klart, at der vil blive afsat 700 millioner kroner til Rute 26, som længe har været ønsket udvidet mellem Hanstholm og Mors.

Men det er slet ikke nok, hvis man spørger Venstres lokalvalgte folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen. Han vil nu arbejde for, at investeringen i infrastrukturen som minimum bliver fordoblet til 1,4 milliarder:

– Hvis vi skal løfte ambitionen om, at en størst mulig del af strækningen bliver en 2+1-vej, så er 700 millioner for lidt. Derfor vil vi foreslå, at det beløb bliver fordoblet, fortæller Torsten Schack-Pedersen, der er valgt i Thisted-kredsen, til Nordjyske.

De 700 millioner kroner ekstra skal læges oven i det beløb på 1,1 mia. kroner, som regeringen i deres udspil har afsat til en samlet udvidelse af Rute 26/34 fra Hanstholm over Mors og Skive til Herning.

Torsten Schack Pedersen oplyser til Nordjyske, at Venstre vil præsentere sit udspil til de kommende forhandlinger i løbet af nogle dage.

LÆS OGSÅ:

– Det er jo det, vi har drømt om siden vi fik Sallingsundbroen

Foto: Katja Holm

Forfatter

Related posts

Top