Ulstrup Rock går løs i morgen

I morgen den 3. september går det løs med Ulstrup Rock, der i år har fem års jubilæum. Thys billigste festival har allerede solgt en del billetter, og de er snart ved at være klar på pladsen.

– Det er lige de sidste detaljer, der skal gøres helt klar i dag, og så skal vi lige have ryddet lidt op på pladsen, men ellers er vi klar, fortæller Leo Skydt Jørgensen, som er daglig leder på Enggården og øverste ansvarlig for Ulstrup Rock.

Leo Skydt Jørgensen fortæller, at der er mange, som allerede har tilmeldt sig, og at der er stor opbakning om festivalen: – Der er allerede mange, der har meldt sig på. Det er ikke noget, der koster noget. Det skal jo være Thys billigste festival – det er jo den målgruppe, som vi målretter rock-koncerten til. Der er mange af dem, der kommer hos os, som ikke har råd til thy Rock. Det er jo et andet koncept, som handler om at tjene penge. Her handler det om, at alle kan være med, fortæller han.

Også de lokale virksomheder og privatpersoner er gode til at støtte op om projektet, og det sætter frivillige, ansatte på Enggården og deltagere stor pris på – heriblandt Leo Skydt Jørgensen: – Mange med billet synes, det er for billigt, og så smider de en 100 kr. seddel i stedet for 75. På den måde er der mange, der er gode til at smide lidt ekstra i bøtten, som ikke har noget med vores målgruppe at gøre, fortæller han.

Overskuddet fra Ulstrup Rock går til Engårdens Venner, som er en støtteforening for de medlemmer, der er tilknyttet Enggården. – Kan vi lave et lille overskud er det fint, men det er ikke noget, vi spinder guld på, fortæller Leo Skydt Jørgensen. Han fortæller, at formålet med at indsamle et mindre overskud er, at det på den måde bliver muligt at skaffe et råderum, der ligger uden for det normale budget. Pengene kan for eksempel bruges på biografbilletter, at tage ud at spise, osv. Dog er der altid en egenbetaling på fornøjelser udenfor det normale budget, men på denne måde kan man få et tilskud.

Som noget nyt i år bliver der et område, hvor børn kan boltrer sig med blandt andet hoppeborg, flødebollemaskine og tegnestue. Derudover afprøves en rom-, whisky- og ginbar, som Thisted Frø giver støtte til.

Vil man gerne med og har ikke købt billetter endnu, kan det klares ved indgangen i morgen, inden det går løs, og Leo Skydt Jørgensen opfordrer til at kigge forbi. – Man kan sagtens købe billetter på dagen. Vi vil rigtig gerne, at der kommer så mange som muligt, og der er billetter og plads nok.

En stor tak skal lyde til lokale sponsorer, som har sponsoreret gaver til amerikansk lotteri m.m.

Foto: Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top