Ulstrup Rock 2022 var en stor succes

I lørdags løb Thys billigste festival Ulstrup Rock af stablen – og fejrede fem års jubilæum samtidig. Det var en skøn dag fyldt med glade mennesker, god musik og en yderst populær rom-, whisky- og ginbar.

– Det gik jo rigtig rigtig godt, fortæller Leo Skydt Jørgensen, som er daglig leder på Enggården og øverste ansvarlig for Ulstrup Rock,  – der kom et sted mellem 450 og 500 mennesker, fortæller han. Leo er ligeledes begejstret over det gode humør, der fyldte på pladsen, og hvor godt de nye tiltag blev taget imod. Et område til børnene var et af de nye tiltag, der prydede pladsen i år, og Leo fortæller, at der nærmest ikke var ro på hoppeborgen på noget tidspunkt af dagen.

Mad skal der også til, og det var der rigeligt af – næsten. I løbet af dagen blev det nødvendigt med et smut forbi den lokale Brugsen for at hente burgerboller, da der, grundet flere gæster end man havde beregnet, pludselig var udsolgt af flæsestegssandwich. – Så fik vi frikadellesandwich resten af dagen. Det tager folk imod med godt humør, fortæller Leo Skydt Jørgensen.

Nu hvor festivals-dagen er veloverstået, skal kassen tælles op. Bliver der et lille overskud fra arrangementet, går det til Enggårdens Venner – en støtteforening for de medlemmer, der er tilknyttet Enggården. Pengene i støtteforeningen bruges for eksempel som tilskud til biografbilletter, at tage ud at spise, osv. – ting, som ligger uden for det normale budget.

Den ældste deltager er 87 år gammel, og de yngste deltagere oplevede festlighederne fra barnevognen, så man kan sige, at det er en festival, der kan rumme alle aldre. I øvrigt var der også gæster helt fra Sønderjylland.

En stor succes kan man roligt sige, at Ulstrup Rock 2022 var. – Der var virkelig en god stemning og godt humør – folk blev siddende, og de ville ikke hjem. Det er sådan, vi kan lide det, slutter Leo Skydt Jørgensen.

Foto: Pressefoto

Forfatter
Tags

Related posts

Top