Udvikling på hele Mors

Læserbrev af Meiner Nørgaard, KV21-kandidat for Dansk Folkeparti på Mors.

Nu nærmer kommunalvalget sig med raske skridt. De mange skønne vælgermøder er slut.

Tak til alle jer der mødte op og tak for den dejlige stemning i har bidraget med.

Hold da op hvor har mange af kandidaterne brugt mange penge, også penge som kommunen ikke har og aldrig får. Og det giver som bekendt bagslag at ødsle med midlerne.

Jeg synes at åbenhed i beslutningerne og dialog med borgerne er meget vigtigere, end at stille sig op og bruge løs af penge vi ikke har. Og på Mors har vi ikke behov for at skjule sandheden i form at slettede SMSère.

Jeg ser gerne mere velfærd til både børn, unge og ældre. Pengene til skal bla. komme fra en styrkelse af vores lokale erhvervsliv, med flere lokale arbejdspladser der giver øget aktivitet i vores samfund.

Og det går den rigtige vej på Mors, der er flere der flytter til Mors end der flytter fra Mors. I dette øjeblik er vi faktisk 11 flere morsingboere end da vi gik ind i 2021.

Mange ting er blevet debatteret i valgkampen. Et parti har stort set ikke andet på programmet end at vi skal så mere grøn græs, ja hvis ikke det skal være grøn græs, hvilken farve tænkes der så på?

Nogle går meget op i om et par valgplakater må hænge her eller der, tja op på hesten igen og kom videre. Nogle snakker om fornyelse, blot for fornyelsens skyld, hvorfor dog det, når det går godt? Nogle mener at al for meget centreres i Nykøbing på bekostning af landområderne.

Sådan har det været før i tiden, men fra for 8 år siden da det borgerlige flertal overtog fra socialdemokraterne, har vi netop fået vendt den udvikling. Nykøbing skal selvfølgelig udvikles, så vores hovedstad kan klare konkurrencen fra de store byer i vores nabokommuner. Vi har bevist at det kan lade sig gøre uden at det går ud over vores lokalområder.

Mit valgslogan er netop ”Udvikling på hele Mors”, vi er alle sammen hinandens forudsætninger for at vi sammen kan gøre det endnu bedre.

Og kære vælgere, tiden er ikke inde til at eksperimentere, det er fremtiden for os alle, vores børn og børnebørn der er på spil. Stem derfor på det du ved der virker, stem på………….ja, det vil jeg helt lade være op til dig.

 

Forfatter

Related posts

Top