Udsolgt Wine & Dine-arrangement aflyst efter afbud fra lokal kok

Med 120 solgte billetter var der igen i år lagt op til en succesfuld snigpremiere på weekendens Østers- og Muslingepremiere i Nykøbing.

Men nu er det traditionsrige Wine & Dine-arrangement fredag aften blevet aflyst. Det fortæller turistchef Bente Kristensen fra Morsø Turistbureau, som står for at sælge billetter til weekendens oplevelser.

Topkokken Mette Dahlgaard, der til dagligt er gastronomisk chef på Restaurant Gemyse i Tivoli, skulle i år for første gang have stået for gourmetmiddagen sammen med Jens Peter Skov fra Sallingsund Færgekro, som har været en del af arrangementet i mange år.

Jens-Peter Skov har i mange år været synonym med Wine & Dine. I år har han meldt afbud i sidste øjeblik. Arkivfoto

Men nu har Jens Peter Skov meldt afbud. Og med så kort varsel kan der ikke findes en afløser i tide, fortæller Bente Kristensen.

Mette Dahlgaard, der oprindeligt er fra Nykøbing, skulle have tager over efter Anita Klemensen, der i en årrække har henrykket deltagerne ved ”Wine & Dine-arrangementet” sammen med Jens Peter Skov. Hun deltager på trods af aflysningen fredag aften stadig i DM i Østersgastronomi på søndag.

Colin Seymor Jr., der er direktør for Skaldyrshovedstaden, kender ikke til årsagen for Jens Peter Skovs afbud:

– Men alle restauratører er maks. presset lige nu grundet tsunamien af selskaber efter nedlukningen, skriver han i en besked til redaktionen.

Det har i skrivende stund ikke været muligt at få en kommentar til afbuddet fra Jens Peter Skov.

De, som har købt billet til arrangementet fredag aften, vil få deres penge retur.

Aflysningen af fredag aftens arrangement får ikke indflydelse på den øvrige del af Østers- og Muslingepremieren, der bl.a. byder på DM i Champagnesabling, DM i Østersåbing og DM i Østergastronomi.

Forfatter

Related posts

Top