To gange guld til DM i bilorientering

I weekenden blev 5. afdeling af DM i bilorienteringsløb afviklet på Sydsjælland, hvor Thy Motor Sport stillede med flere hold – og vandt i både Mesterklassen og A-klassen.

I A-klassen vandt holdet Finn Hvidberg og Bjarne Nielsen en sikker sejr.

I mesterklassen havde Børge Holm og Jørn Mørup på forhånd vundet det danske mesterskab, som blev cementeret med en suveræn klassesejr i weekenden.

Bjarne Nielsen og Finn Hvidberg.

Næste store opgave for de danske elitehold bliver allerede den kommende weekend. De to svenske afdelinger om det Nordeuropæiske Mesterskab afvikles i nærheden af Ljungby og det danske landshold består af 10 mandskaber, bl.a. flere fra Thy Motor Sport.

Ikke siden 2013 har et dansk hold vundet medaljer ved disse mesterskaber:

– Vi skal faktisk helt tilbage til 2013 for at finde vores seneste medalje i Nordeuropæisk Mesterskab, så vi syntes faktisk, det er ved at være tid til at finde tilbage på medaljeskamlen, fortæller Jørn Mørup inden de svenske og finske afdelinger, som afvikles med 14 dages mellemrum i begyndelsen af oktober.

På grund af corona er det næsten 2 år siden, at de danske hold har kørt løb i udlandet, så der bliver uden tvivl lidt rust, der skal bankes af.