Tican forlænger samarbejde med Thisted FC

Tican og Thisted FC har indgået en ny aftale, der løber frem til sommeren 2023 – en aftale der skal komme hele Thisted FC til gode.

Aftalen er et samarbejde, der fokuserer på alt lige fra bredden til eliten samt det i mellem, og kommer derfor hele klubben til gode.

– Vi, som byens største arbejdsplads, har en interesse i, at det går godt for lokalklubberne rundt omkring, her i blandt Thisted FC som den største klub, hvilket blandt andet ligger til grund for denne forlængelse, udtaler Niels Søndergaard på vegne af Tican.

Den nye aftale kommer på bagkant af en ny struktur såvel som organisation hos Thisted FC – en udvikling der også skal komme sponsorerne i klubben til gode gennem nye initiativer og tiltag rettet mod disse.

– Vi har haft en aftale med Thisted FC i mange år, men denne her aftale er med lidt ekstra spænding i kroppen med tanke på de nye tiltag der er sat i gang hos Thisted FC. Tiltag og udvikling vi hos Tican ønsker at bakke op omkring såvel være en del af, afslutter Niels Søndergaard.

Den nyslåede direktør, Peter Friis, er også meget tilfreds den nye aftale – en aftale der er den første i sin rolle som direktør.

– Det er essentielt for en klub som Thisted FC, at vi formår at samle hele Thy omkring fodbolden, hvorfor det også er prisværdigt, at en af områdets største arbejdspladser går forrest i at sikre optimerede forhold for det arbejde, der finder sted her i klubben, udtaler Peter Friis.

– Denne aftale med Tican er medvirkende til at sikre stabilitet og kontinueret i klubben, hvilket gør det muligt at fortsætte den udvikling, der har været at finde i Thisted FC den seneste tid, en udvikling vi har i sinde at følge op på, afslutter den nyslåede direktør.
Den nye aftale mellem partnerne løber frem til juni 2023.

Forfatter

Related posts

Top