Peter, Peter, Peter: Thisted FC ændrer organisationen

Det er om at holde tungen lige i munden, når man går en tur ned af ledelsesgangen hos Thisted FC.

På navneskiltet til direktørens kontor står der Peter Friis. Klubbens bestyrelsesformand heder Peter Boel og nu tilfører Thisted FC så endnu en kapacitet i skikkelse af Peter Bechmann, der fremover skal varetage rollen som sportschef.

Det sker på baggrund af en intern omstrukturering i organisationen, der har til formål at styrke klubben sportsligt men ikke mindst kommercielt.

Til daglig er Peter Bechmann salgs- og marketingansvarlig for KPK Døre og Vinduer på Mors. Dertil har han også gennem en længere periode været en del af det sportslige udvalg i Thisted FC, hvorfor det ikke er uvante arbejdsopgaver, han fremover skal varetage.

Direktør Peter Friis, der indtil nu, og siden sin ansættelse tilbage i september 2021, har varetaget rollen som sportschef, får nu muligheden for at øge sit fokus på den kommercielle strategi i klubben.

– Vi glæder os over, at Peter Bechmann har sagt ja til at varetage rollen som sportschef i klubben. Det styrker vores organisation, eftersom vores direktør, Peter Friis, i højere grad kan varetage nogle essentielle kommercielle interesser for klubben og vores øvrige interessenter, fortæller bestyrelsesformand Peter Boel.

Foto: Thisted FC Elite

Forfatter

Related posts

Top