Thy skal og vil være endnu grønnere

Thisted Kommune har indgået et samarbejde med paraplyorganisationen Green Hub Denmark. Hensigten er at tiltrække investeringer samt skabe bæredygtig vækst og flere grønne job. Det skriver Thisted Kommune på sin hjemmeside.

Samarbejdet åbner dørene til et offentligt-privat partnerskab, der arbejder for at løse klimaudfordringer, tiltrække investeringer og skabe flere grønne job gennem udvikling, test og demonstration af nye bæredygtige initiativer.

-Vi mener, at der kan skabes en synergi, der kommer erhvervslivet i kommunen og i hele Nordjylland til gode, forklarer erhvervskonsulent Peter Brandt Larsen, Thisted Kommune.

Hensigten med Green Hub Denmark er at være med til at tiltrække flere investeringer og skabe flere grønne job – og dermed bidrage til det ambitiøse nationale mål om at reducere CO2-udledningen med 70 procent inden 2030.

Green Hub Denmark, der har base i Aalborg – og arbejder både regionalt, nationalt og internationalt – er klar med investeringer i grønne løsninger for over 7 mia. kroner fra fonde og investorer.

Deltagerne i partnerskabet, der kommer fra hele Nordjylland, stiller arealer til rådighed for lokale, nationale og internationale virksomheder og videns-institutioner, der kan afprøve nye og innovative teknologier i stor skala for at udvikle, teste, demonstrere og skabe forretning af fremtidens grønne løsninger.

Samarbejdet med Green Hub Denmark ligger fint i tråd med det lokale klimapartnerskab, som Thisted Kommune er i færd med at etablere i samarbejde med erhvervslivets organisationer.

 

Forfatter

Related posts

Top