Thy Rock og Sparekassen Thy ruller ud til privatfest

Selvom årets Thy Rock, der skulle have været afviklet i weekenden, er aflyst på grund af corona, er der alligevel lagt op til privat festivitas mange steder i Thy.

I den anledning stablede Thy Rock og Sparekassen Thy en konkurrence på benene, hvor præmien var en frokost-fest for op til 20 personer.

– Hvert år har vi en række idéer på bordet i forbindelse med Thy Rock. Den store fest på dyrskuepladsen er aflyst, men sammen med Thy Rock blev vi enige om, at støtte og anerkende det fællesskab, der hvert år skabes omkring Thy Rock, fortæller marketingchef i Sparekassen Thy, Jacob Madsen. Han fortsætter:

– Og vi havde en fornemmelse af, at mange vil samles til hyggelige havefester rundt omkring i Thy.

Konkurrencen er nu afsluttet, og vinderen er fundet. Derfor ruller formand for Thy Rock, Hans Peter Jarl Madsen sammen med Jacob Madsen lørdag kl. 12 ind med fest-karavanen på Nørmølle i Thisted, hvor vinderen af konkurrencen bor.

– Vi laver et popup frokost-event, hvor vi griller lokale pølser til alle gæster, vores tuk-tuk med Royal fadølsanlæg er med og vi har gode saft-specialiteter med fra Thisted Bryghus, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

– Og vi håber da på en masse god snak om Thy Rock 2021, og måske vi har en konkurrence og lidt underholdning med som overraskelse, fortæller han med et glimt i øjet.

Forfatter

Related posts

Top