Thy Rock-boss efter aflysning: – En erstatning fra øverste hylde

Thy Rock 2022 bliver uden det absolutte hovednavn The Script, som skulle have lukket Stor Scenen og festivalen lørdag aften.

Sygdom hos et af bandmedlemmerne har fået den irske gruppe til at melde afbud i sidste øjeblik.

Pludselig er gode råd dyre, for hvem ringer man til i 11. time for at høre, om de kan spille i stedet?

Svaret er: Malurt, der har Michael Falch i spidsen.

– Vi er superglade for, at Malurt rykker ud med ekstremt kort varsel. Vi trækker dermed et dansk navn fra absolut øverste hylde, nogle af dansk rocks legender, der er på deres afskedsturne og som i den grad, har lagt koncertsalene ned, begynder Hans Peter Jarl Madsen, der er formand for Thy Rock.

– De leverer en kæmpefest med et fantastisk rockshow med hits som ”Superlove”, ”Mød Mig i Mørket” og mange flere. Malurt er dermed med til at sikre den fantastiske folkefest, vi er på vej imod med 10.000 gæster på Dyrskuepladsen til Thy Rock i Thisted, slutter han.

Afbuddet fra The Script er ikke det eneste, som formanden har måtte håndtere i år. Også Thy Rocks faste konferencier Sebastian Dorset har i år meldt afbud efter et fald, som gik ud over ryggen.

Som erstatning for ham blev Harske Hubbi kastet ind i jobbet, som i forvejen er Thisted begge dage for at optræde i Limfjord Mix-teltet.

Jonah Blacksmith åbner lørdagens Thy Rock kl. 14.00.

LÆS OGSÅ:

Hovednavn aflyser koncert til Thy Rock

Arkivfoto

Forfatter
Tags

Related posts

Top