Thy Rock og netIP giver scenen til talenterne

De lokale bands i Thy kan glæde sig til at udfolde deres talenter, når de får mulighed for at spille til Thy Rock.

It-virksomheden NetIP bakker nemlig op om den lokale kulturscene og talentmasse, når Thy Rock i weekenden bliver afviklet for 20. gang på Dyrskuepladsen i Thisted.

It-virksomheden har tegnet et sponsorat på scenen Den Lille Vilde, fordi virksomheden gerne bakker op om den største lokale musikfestival, men også har erfaret, at udvikling af talenter kræver ekstra hårdt arbejde.

– Vi giver med glæde en velfortjent håndsrækning til talenterne, fordi de har et kæmpe ansvar. De har noget i sig, som andre ikke nødvendigvis har. Men det får dem ikke til at hvile på laurbærrene. Tværtimod får det dem til at arbejde endnu hårdere, fordi de ved, at det er indsatsen, som udvikler dem. Det er indsatsen, der skaber resultaterne. Dét tager vi hatten af for, fortæller Mike Overgaard, leder af marketing hos netIP.

Det er femte år i træk, at Thy Rock stiller scenen Den Lille Vilde til rådighed for talenterne, hvor de kan vise, hvad de dur til foran festivalgæsterne. Det er ifølge Thy Rock muligt at gennemføre med støtte fra netIP, som er med til at dække udgifter til professionelt gear i form af scene, storkærm, lys og lyd.

– Talenterne får virkelig en fed oplevelse af at være konger for en dag. På musikprogrammet står de sammen med hovednavnene, og i backstageområdet møder de også bands som Nephew, Kato og Suspekt. Der er en enorm lokal opbakning til at give de kreative, unge musikere en stor oplevelse og en unik chance for at vise sig frem, fortæller Hans Peter Jarl Madsen, formand for Thy Rock.

Elevband åbner festen
Tingstrup Skole Elevband åbner festen på Den Lille Vilde fredag kl. 17.45, og det er efterhånden blevet en tradition, at skolen deltager og bakker op om initiativet til at gøre en forskel for lokalmusikken.

– Tingstrup Skole giver den for fuld gas med optagelsesprøver, hvor eleverne kan kvalificere sig til at komme med i elevbandet. Det giver selvfølgelig stolthed hos eleverne at være med, men det er også mit håb, at de får anledning til at sætte fokus på, hvad de er gode til og videreudvikle sig med den her oplevelse, fortæller Hans Peter Jarl Madsen, formand for Thy Rock.

På scenen Den Lille Vilde optræder også øvrige lokale talenter som Midnight Blues, Ude af fokus, Reece og Eggheads.

Forfatter

Related posts

Top