Thy Rock nærmer sig målet: Yderligere 100 personer har meldt sig som frivillig

For at Thy Rock kan blive en størst mulig succes er der foruden en masse betalende gæster behov for omkring 1100 frivillige.

For tre uger siden manglede man dog op i mod halvdelen af den frivillige arbejdskraft, og det fik Thy Rock til at slå alarm.

– Vi kigger ind i, at helhedsoplevelsen ved at tage til Thy Rock, bliver dårligere end tidligere år. Det kan f.eks. betyde længere køer ved barerne, at toiletterne ikke bliver rengjort så ofte som tidligere, længere kø ved indgangen og så videre, lød det dengang fra Hans Peter Jarl Madsen, formand for Thy Rock.

En uges tid senere havde yderligere 400 meldt sig på banen. Dog manglede der dengang cirka 200-250 frivillige. Nu er det tal yderligere skrumpet.

– Som det ser ud lige nu, så mangler vi imellem 100 og 150 frivillige, fortæller Lotte Lukassen, der er hvad hun selv betegner som vagtplanskoordinator.

Det er særligt vagter i de forskellige barer og til kontrol ved indgangen og rundt om hegnet, at der mangler frivillig arbejdskraft til. Man skal som udgangspunkt arbejde frivilligt i 7 timer, som så i den anden ende udløser en billet.

Thy Rock finder sted den sidste weekend i juni. På programmet er bl.a. Kato, Gnags, L.O.C., Jonah Blacksmith, The Script, Harske Hubbi, Dizzy Mizz Lizzy og mange flere.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top