Thy Rock: – Grøn er håbets farve

– Grøn er håbets farve.

Sådan siger Hans Peter Jarl Madsen, formand for Thy Rock, om det stykke land-art, som han sammen tre hjælpere i går skabte på Dyrskuepladsen i Thisted. Pladsen lægger, med undtagelse af sidste sommer, græs til Thy Rock – lige nu ligger pladsen dog øde hen dækket af sne.

Hans Peter Jarl Madsen håber dog, at han sammen med alle de frivillige kan afvikle Thy Rock den sidste weekend i juni. I hvert fald bliver der knoklet for at stable et musikprogram på benene – som efter alt at dømme kommer til at ligne det, som var planlagt til sidste sommer. Hans Peter Jarl Madsen vil dog ikke på nuværende tidspunkt afsløre alt for meget på nuværende tidspunkt:

– Du skal være en af de første der får flere navne at vide, når vi går ud med programmet, fortæller han til LimfjordUpdate.dk.

Ligesom det er tilfældet hos Morsø Festival, arbejder Thy Rock ud fra en teori om, at sommerens festival kan afvikles uden de store restriktioner. Ikke desto mindre forbereder Hans Peter Jarl Madsen sig på, at det måske ikke bliver helt som man er vant til:

– Et vaccinepas kunne godt tænkes, at være en mulighed. Vi arbejder også lidt i pladsopbygning; om vi kan have de telte som vi plejer at have og kan vi evt. lave en indgang i vest og udgang i øst.

Da Thy Rock 2020 blev aflyst blev gæsterne tilbudt at få sine penge retur. Cirka 6.000 valgte dog at gemme sin billet, som gælder til Thy Rock 2021. Og det har betydet, at der er lidt penge at arbejde med, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

Han slutter af med at fortælle, at det tog ham og hans tre hjælpere tre timer inkl. en pause at lave den føromtalte sne-hilsen.

LÆS OGSÅ:

Officielt: The Script kommer til Thy Rock 2021

 

Forfatter

Related posts

Top