Thy Rock-formand: – Det er vanvittigt

For andet år i træk kommer Dyrskuepladsen i Thisted til at ligge øde hen i slutningen af juni, hvor 10.000 deltagere ellers skulle have festet og danset til Thy Rock.

I går valgte festivalen af trække stikket for forberedelserne – en direkte konsekvens af den genåbningsplan, som et flertal af Folketingets partier indgik en aftale omkring natten til tirsdag.

De nye restriktioner for festivaler, koncerter og sportsbegivenheder siger, at indtil 1. august må arrangementerne have 2000 deltagere, der skal være opdelt i zoner af 200 personer.

– Det er vanvittigt at aflyse for andet år i træk. Vi troede, sidste år var en engangsforestilling, så det er lidt ubeskriveligt. Vi havde nok set det komme, men når først den rammer, er det vanvittigt. Jeg synes, der er lang tid til Thy Rock 2022 nu, fortæller arrangør, Hans Peter Jarl Madsen, til TV Midtvest.

Han håbe nu, at der igen i år kommer hjælpepakker, så de foreninger, der plejer at være med at til realisere Thy Rock får lidt penge i kassen.

Hans Peter Jarl Madsen understreger, at der bliver Thy Rock næste år – og forventer at kunne præsentere et hovednavn om en uges tid.

LÆS OGSÅ:

Sommerens Thy Rock aflyses

Foto: Thy Rock

Forfatter

Related posts

Top