Thy er atter åben

De skærpede coronarestriktioner, som siden den 5. november har ligget som en tung, tung dyne over Thisted Kommune og seks andre kommuner i Region Nordjylland, bliver løbende ophævet de kommende dage.

Det betyder bl.a. at alle igen frit kan krydse kommunegrænserne uanset ærinde.  Derudover kan restauranter og caféer åbne op fra i dag hvor der også bliver åbnet for den kollektive trafik og kultur- og fritidslivet.

Restriktioner for daginstitutioner, skoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser lempes også – det gælder dog først fra mandag.

Borgmester Ulla Vestergaard er glad og lettet over, at regeringen har valgt at lytte til blandt andet Thisted Kommunes opfordring om at lempe på de særlige restriktioner:

– Vi har været igennem to hårde uger, men alle thyboer har taget et stort ansvar på sig. Alle har hjulpet hinanden på vej, på trods af uenighed om regeringens beslutning, og vi har gjort det, regeringen har bedst os om. Derfor glæder det mig meget, at regeringen undlader at håndhæve restriktionerne i tid end højst nødvendigt, siger hun til kommunens hjemmeside.

Du kan læse mere om lempelserne af de særlige restriktioner for de syv nordjyske kommuner på HER.

LÆS OGSÅ:

Restriktionerne i Nordjylland bliver ophævet

Foto: Bertel Bolt-Jørgensen

Forfatter

Related posts

Top