Thisted Kommune holder Oliver-redegørelse for sig selv

I sidste uge var Natascha og Daniel Olesen fra Vorupør inviteret til et dialogmøde på rådhuset i Thisted. På mødet deltog udover Natascha og Daniel Olesen også formand for Social- og Sundhedsudvalget Ida Pedersen, og Ellen Kirk Jensen der er chef for Handicap- og psykiatriafdelingen.

Mødet fandt sted fordi vi her på LimfjordUpdate.dk har viderefortalt familien Olesen’s oplevelse af gennem længere tid, at skulle kæmpe mod Thisted Kommune på deres søn Oliver Olesen’s vegne. Den i dag 3-årige Oliver Olesen blev født tre måneder for tidligt, og er diagnosticeret med spastsisk lammelse, synshandicap og senest også epilepsi.

– Det (mødet, red.) har selvfølgelig ikke kunne ændre på den situation vi har stået i, men vi føler at vi nu er blevet hørt og vi har fået snakket tingene igennem. Nu skal vi se fremad og håbe på, at vores fremtidige samarbejde med Thisted kommune bliver lettere – for Oliver vil altid være afhængig af den hjælp vi kan få derfra, fortalte Natascha Olesen efter mødet.

Natascha Olesen fortæller, at hun og Daniel Olesen til mødet gav udtryk for, at familien i flere situationer ikke mente, at kommunen havde handlet som den skulle, hvilket der var enighed om omkring bordet.

Afviser aktindsigt
På baggrund af Familien Olesen’s fortælling krævede Ida Pedersen en redegørelse fra forvaltningen af forløbet.

Redaktionen har søgt om aktindsigt i redegørelsen – men anmodningen er blevet afvist af Ellen Kirk Jensen:

– Redegørelsen er et internt arbejdsdokument, som tilmed indeholder personfølsomme oplysninger, fortæller handicap- og psykiatrichefen og henviser til offentlighedsloven paragraf 23.

Du kan læse hele historien om Familien Olesen HER

 

Forfatter

Related posts

Top