Thisted Forsikring præsenterer overskud på 20 mio. kr.

Thisted Forsikring leverer for tiende år i træk et årsregnskab i plus. Selskabets samlede resultat for 2018 lander på 20 mio. kr. før skat.

– Vi er meget tilfredse. Vi leverer et solidt forsikringsteknisk resultat på trods af at vi i 2018 fik flere store brandskader end normalt. Kundetilgangen fortsætter støt og roligt, og med en egenkapital på 344 mio. kr. er grundlaget for virksomhedens fremtid betydeligt, også i tilfælde af at verden skulle ændre sig. Det betyder – kort sagt – at vi også fremadrettet vil bevare vores selvstændighed og forblive det lokale selskab man kan stole på, siger administrerende direktør for Thisted Forsikring Dennis René Petersen.

Solid vækst
Over de seneste fem år har selskabet skabt en vækst på 45 procent, pænt fordelt med halvdelen på ”hjemmebanen” i Thy og på Mors og ellers godt fordelt i det område som Dennis René Petersen og hans medarbejdere kalder for ”Danmarks Rygrad” – Nord-, Midt- og Vestjylland.

– Vi oplever at flere og flere kan se værdien i at være kunder hos et selskab som har sine rødder lokalt, hvis medarbejdere kender lokalområdet fordi de selv bor her, og som hvert år støtter lokale foreninger og klubber med mere end tre millioner kroner, siger Dennis René Petersen.

Kunderne passer på deres ting
2018 var et investeringsmæssigt udfordrende år på de internationale markeder. Brexit og Donald Trump er blandt de faktorer der skaber usikkerhed. Hos Thisted Forsikring tager man det dog helt roligt.

– Nogle af vores kollega-selskaber i branchen har tabt store summer i det seneste års tid, men vi fører en forsigtig investeringspolitik, så vi ikke sætter kundernes penge over styr. Vores opgave er at hjælpe kunderne når de oplever skader– det er jo essensen af at være et forsikringsselskab. Derfor insisterer vi på at have styr på pengekassen, så vi kan være der for vores kunder til enhver tid, siger Dennis René Petersen.

– Andre selskaber hæver præmierne, men det har vi ingen planer om. Vi har fornuftige kunder der passer godt på deres ting, og dermed kan vi holde priserne i ro til glæde for alle, slutter Dennis René Petersen.

Thisted Forsikring beskæftiger i dag 95 medarbejdere mod 88 for et år siden.

Forfatter

Related posts

Top