Thisted Forsikring forlænger hovedsponsorat

Uanset hvordan sæsonen slutter for Mors-Thy Håndbold bliver det de kommende to år med Thisted Forsikring som hovedsponsor. Parterne har netop forlænget aftalen med hinanden.

Efter en sæson med svingende resultater på banen har det været noget af en ilddåb Hans Peter Jarl Madsen (HP) har været igennem som ny salgschef for Mors-Thy Håndbold. En placering i den nederste del af ligaen giver selvfølgeligt udfordringer, når der skal tegnes og gentegnes sponsorater.

Dennis René Petersen- Foto: Mette Johnsen

– Da HP kommer til os med en omtumlet sæson i bagagen, kan vi forsikre ham om at Thisted Forsikring selvfølgelig bakker op om klubben, også i modvind. Som lokalt forankret selskab har vi en klar hensigt om fortsat at være en aktiv medspiller for udviklingen af lokalområdet – og hermed også Mors-Thy Håndbold, siger Dennis René Petersen, Adm. Direktør Thisted Forsikring.

En af egnens absolut bedste brandingplatforme
Efter den udmelding har parterne arbejdet hårdt på at få en aftale på plads – og det er lykkedes. Thisted Forsikring fortsætter uanset slutresultat

– Vi støtter selvfølgelig op om en af egnens absolut bedste brandingplatforme, nemlig et stærkt Mors-Thy Håndbold. Vi håber at vi fra Thisted Forsikrings side kan inspirere ikke bare fans, men også erhvervsklubmedlemmer og andre sponsorer til fortsat at være den 8. mand både på og udenfor banen. For os er det essensen af det lokale fællesskab, siger Dennis René Petersen.

Alle er vigtige
Hos Mors-Thy Håndbold er det også med lettelse, at bestyrelsesformand Johannes Søndergaard nu kan gå tilbage til resten af bestyrelsen, spillerne og de frivillige kræfter og meddele, at klubben har hovedsponsoren på plads to år frem.

Johannes Søndergaard (tv) og Dennis René Pedersen.

– Det at Thisted Forsikring har indgået en ny toårig aftale med os, er et skulderklap til alle, der arbejder for Mors-Thy Håndbold, men også et udtryk for, at Thisted Forsikring, sammen med vore øvrige sponsorer, kan se brandingværdien af at have et sportsligt flagskib i lokalområdet nu og i fremtiden, siger Johannes Søndergaard.

Johannes Søndergaard understreger vigtigheden af, at alle støtter op omkring klubben og klubbens sponsorer.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top