Thisted FC lejer Superliga-back

Thisted FC skal i foråret forsøge at redde livet i landets næstbedste række, NordicBet Ligaen, hvor der i foråret skal spilles 14 runder.

Som forstærkning har klubben netop indgået en lejeaftale med venstrebacken Benjamin Lund der kommer fra Superligaklubben Vendsyssel. Lejeaftalen gælder for resten af sæsonen.

– Jeg glæder til opholdet i Thisted, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage til holdet får et godt forår og samtidig fortsætte min udvikling, så jeg kan vende tilbage til Vendsyssel FF i en endnu bedre udgave, siger Benjamin Lund.

Benjamin Lund kom til Vendsyssel FF i sommeren 2017 fra FC Nordsjælland, og spiller venstre back. Han ser frem til at få nogle minutter i benene.

Han har spillet 23 kampe for Vendsyssel FF  og har scoret ét mål.

Thisted FC ligger nummer ni i 1. division. Anden halvdel af sæsonen starter for Thisted FC’s d. 3. marts på hjemmebane mod FC Helsingør.

✍️ Byd velkommen til:BENJAMIN LUND! 🤝Benjamin er udlejet fra Vendsyssel FF til Thisted FC på en lejeaftale frem til sommeren 2019.Benjamin sætter her ord på sine forventninger til opholdet i klubben og fortæller desuden lidt om sine spidskompetencer.I kan byde Benjamin velkommen med et like eller en kommentar 👍

Slået op af Thisted FC – Fanside i Mandag den 14. januar 2019

Foto: Vendsyssel FF

Forfatter

Related posts

Top