Thisted FC henter sydamerikansk landsholdsspiller til Thy

Thisted FC har skrevet kontrakt med 24-årige Antonio Bustamant, der kommer fra Bolivia.

Antonio Bustamante har senest tørnet ud for Náutico, som hører hjemme i Serie B – den 2. bedste række i Brasilien. Dertil har han to landskampe på CV’et for Bolivia tilbage i 2020, hvor Bolivia mødte Argentina samt Brasilien i VM-kvalifikationen – kampe hvor han stod overfor spillere som de to verdensstjerner Lionel Messi og Neymar.

Nyindkøbet er egetnlig født i USA, men stammer fra Bolivia, hvilket er grunden til, at han repræsenterer det bolivianske landshold.

– Jeg er glad for at være her og ser frem til at hjælpe holdet frem mod vores mål. Det primære mål er at kæmpe med blandt de bedste og dermed også oprykning. Personligt ønsker jeg at spille en aktiv rolle i forhold til at indfri dette, udtaler Antonio Bustamante  i en pressemeddelelse.

Direktør, for Thisted FC, Peter Friis er også svært begejstret for, at det var muligt at hente Antonio Bustamante til klubben – en spiller som han mener besidder store kvaliteter.

– Med Antonio får vi tilført en kvalitetspiller til truppen, som er utrolig boldfast og teknisk god. Hans overblik på banen skal være medvirkende til at løfte hele holdet. Vi forventer, at Antonio qua sine kvaliteter kan være en chanceskabende spiller for os, om det så er fra kanten eller fra den centrale midtbane, fortæller Peter Friis.

Peter Friis påpeger dertil også Antonios to landskampe mod Brasilien og Argentina som et kvalitetsstempel.

Antonio Bustamante kan potentielt få sin debut allerede imorgen, hvor Thisted FC tager i mod HIK hjemme på Sparekassen Thy Arena.

Foto: Thisted FC

Forfatter

Related posts

Top