Thisted FC forlænger med hovedsponsor

Fremtiden er sikret for Thy’s fodboldflagskib, Thisted FC, gennem en forlængelse af hovedsponsoraftalen med Thisted Forsikring. Sponsoratet er netop blevet forlænget med et år.

Aftalen betyder, at Thisted FC, efter nedrykningen til 2. division, nu får arbejdsro til at få fastlagt en fremtidssikret vision, målsætning og struktur for klubben.

– Vi er rigtig glade for, at Thisted Forsikring har forlænget deres hovedsponsorat. De har gennem mange år været en loyal hovedsponsor, der danner et stærkt fundament til at drive en professionel fodboldklub, fortæller direktør for Thisted FC Elite A/S, Karl Kristian Guldhammer.

Også administrerende direktør for Thisted Forsikring, Dennis René Petersen, glæder sig over forlængelsen:

– Vi har været på sponsorholdet bag Thisted FC fra dag ét da klubben gik ind i professionel fodbold – ja faktisk længere endnu. For Thisted Forsikring er det vigtigt at der er en stærk, lokalt forankret fodboldklub der skaber positiv opmærksomhed omkring Thy. Derfor fortsætter vi med at støtte hele klubben, siger han og fortsætter:

– Vi støtter eliten, men vi øger også støtten til amatørniveauet som jo er hele grundlaget for Thisted FC. Vi vil gerne styrke bredden og ikke mindst alle de frivillige der lægger et kæmpestort stykke ulønnet arbejde i klubben. En klub som Thisted FC er med til at give liv og udfoldelsesmuligheder i lokalområdet. Det betyder meget for os, fordi vi vil være med til at sikre at Thy til stadighed er et sted hvor man kan leve det gode liv.

 

Forfatter

Related posts

Top