Thisted Bryghus klar til indvielse af nyt brygværk

Imorgen indvies den nye del af Thisted Bryghus officielt. Det 30 millioner kroner dyre byggeri skal ruste bryghuset til fremtiden.

– Det er en milepæl i vores historie, og vi er allerede i gang med at lave prøvebryg på det nye anlæg. Der kommer selvfølgeligt til at gå lidt tid før, vi brygmæssigt er helt på plads, men det er også efter planen, fortæller administrerende direktør Aage Svenningsen.

Med det nye bryganlæg fordobler bryghuset sin kapacitet, og samtidig sikrer det nye anlæg en mere strømlinet og ensartet kvalitet.

Nye produkter på vej
Thisted Bryghus er kendt for deres innovative tilgang til øl-produktion, og det kommer man med det nye rygværk til at skrue op for i fremtiden:

– Vi har løbende sendt nye produkter på gaden. Den innovation vil vi selvfølgelig fortsætte, og har allerede en række nye produkter klar til næste år, som vi præsenterer i januar måned, fortæller Aage Svenningsen.

Indvielsen af det nye bryggeri på Thisted Bryghus finder sted lørdag den 7. december 2019 kl. 10.00-15.00.

Den officielle indvielse sker kl. 13.00 med taler af Niels Hald, der er direktør for Bryggeriforeningen, Verner Jensen, der er formand for Thisted Bryghus og endelig Borgmester Ulla Vestergaard, Thisted Kommune, der sætter det første officielle bryg i gang og dermed åbner det nye bryggeri.

Forfatter

Related posts

Top