– Sundhed frem for Thy Rock

Arrangørerne af sommerens festivaler fik ikke noget entydigt svar på om de er købt eller solgt, efter Kulturminister Joy Mogensen i går var i samråd i forhold til afvikling af de kommende måneders mange kulturelle arrangementer.

Festivalerne må med andre ord træde vande lidt endnu. I følge Joy Mogensen er det nemlig endnu for tidligt at give grønt lys til fx Thy Rock og Kulturmødet Mors.

– Jeg er helt opmærksom på, at dette svar på nuværende tidspunkt ikke giver fuldstændig klarhed over, hvordan og hvorledes med især de store begivenheder, da de står i en ekstraordinær vanskelig situation, siger Joy Mogensen til Ritzau.

Hans Peter Jarl Madsen fra Thisted er styrmanden bag Thy Rock. Og selvom han håber at op mod 11.000 mennesker kan feste sammen på Dyrskuepladsen til sommer, så skal det ikke være for enhver pris siger han til TV Midtvest:

– Det skal ikke bare lykkes. Det skal være sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt forsvarligt. Ellers gør vi det ikke, det må vi være realistiske og sige. Der er noget, der er vigtigere. Sundhed frem for Thy Rock, siger han.

Arkivfoto: Thy Rock

Forfatter

Related posts

Top