Støtte til mere ungdomsliv på Mors

Nu åbnes der igen op for ansøgninger til Ungepuljen på Mors.

Formålet med puljen er at give unge på Mors mulighed for gennem aktiviteter og projekter at styrke fællesskabet mellem unge samt give unge erfaring med at være aktive medborgere. Puljen er på 100.000 kr. og administreres af Center for Kultur, Fritid og Turisme i Morsø Kommune.

Puljen udspringer fra en undersøgelse af, hvordan det er at være ung på Mors, og skulle egentlig have været i luften sidste år – men så kom coronaen. Nu er det tid til at prøve igen, så øens unge kan få en håndsrækning til at skabe mere aktivitet til glæde for hinanden.

– Vi lavede en undersøgelse, der viste, at især de 17 til 21-årige mangler nogle tilbud på Mors. Det blev startskuddet til Ungdomspuljen, som kan hjælpe unge med at lave tilbud til unge. Det har også været en svær tid for mange unge under corona med mangel på sociale aktiviteter, siger Tore Müller, formand for Børne- og Kulturudvalget.

– Nu håber vi, at der er nogle derude, som vil bruge muligheden og skabe flere af de aktiviteter, som øens unge mangler, fortsætter han.

 

Interesserede kan læse mere om puljen og om hvordan man kommer i betragtning til at opnå støtte ved at klikke HER.

Forfatter

Related posts

Top